Beoordelingen van onze gasten

De beoordelingen van onze gasten nemen wij uiteraard serieus. Dit houdt in dat we duidelijke regels hanteren om nepreviews tegen te gaan. Hier lees je alles over in ons reviewbeleid.

5792 beoordelingen
  1. 7,1

    Ruime appartement met genoeg ruimte. Heerlijk gebruik gemaakt van het bad.

    Augustus 2022 - Miriam B. verbleef in Appartement - Am Waltenberg 55-I | Winterberg op Welcome in Winterberg

  2. 8,1

    Alles de omgeving is heel mooi

    Augustus 2022 - Roelfina N. verbleef in Appartement - Am Bergelchen 13-M | Winterberg-Niedersfeld op Welcome in Winterberg

  3. 8,1

    Terrasse, Wohnung an sich

    Augustus 2022 - Birte G. verbleef in Appartement - Buchenweg 13-W "Kappenblick" | Winterberg op Welcome in Winterberg

  4. 9,1

    Winterberg is een heel.leuk plaatsje met veel activiteiten in de omgeving. Het appartement lag tegen het centrum aam waardoor je met gemak even naar de supermarkt, winkel of restaurant kon lopen. Het appartement was heel ruim en mooi ingericht. Ook een m'n terras met een mooi uitzicht. Kortom ontzettend genoten.

    Augustus 2022 - Grada K. verbleef in Appartement - Gartenstrasse 17 | Winterberg op Welcome in Winterberg

  5. 7,1

    mooi appartement, prachtig uitzicht, heerlijk balkon, mooie omgeving

    Augustus 2022 - agerta p. verbleef in Appartement - Am Gerkenstein 29-M | Neuastenberg op Welcome in Winterberg

  6. 7,1

    Viele Schlafmöglichkeiten und Möglichkeiten zu kochen, gute park Möglichkeiten

    Augustus 2022 - Maren T. verbleef in Groepsappartement Neuastenbergerstrasse 4 | Neuastenberg (Winterberg) op Welcome in Winterberg

  7. 7,1

    De omgeving en het uitzicht.

    Augustus 2022 - Marjolijn S. verbleef in Appartement 4 personen - Neuenhagenstrasse 2 | Hildfeld op Welcome in Winterberg

  8. 6,3

    Via mail heb ik al verbeterpunten aangekaart. Dus daar ga ik nu niet verder op in. Het appartement lag aan een doorgaande weg en dat was erg gehorig binnen. Vooral in de vroege ochtend had je daar last van. De tuin met de vele zitjes vonden we positief.

    Augustus 2022 - Marga W. verbleef in Appartement Regal - Brilonerstrasse 16 | Siedlinghausen-Winterberg 'Retro' op Welcome in Winterberg

  9. 9,4

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2022 - Julia E. verbleef in Appartement Regal - Brilonerstrasse 16 | Siedlinghausen- Winterberg 'Royal' op Welcome in Winterberg

  10. 7

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2022 - Pauline O. verbleef in Vakantiehuis Margaritenweg 17-R | Niedersfeld op Welcome in Winterberg