Welcome in
a holiday home to remember

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

De beoordelingen van onze gasten nemen wij uiteraard serieus. Dit houdt in dat we duidelijke regels hanteren om nepreviews tegen te gaan. Hier lees je alles over in ons reviewbeleid.

7133 beoordelingen
  1. 6,9

    Ik heb gezet dat de accomodatie niet goed is maar dat gaat eigenlijk vooral over de kwaliteit van het bed. Als je meer dan 80 kilo weegt kwakken de pootjes van het bed en dat is helemaal geen aangenaam gevoel want eens draaien geeft het gevoel dat alles krakt. En voor een goede humeur is nachtrust essentieel, heel jammer want omgeving en broodjesdienst waren heel ok.

    Februari 2024 - Reinhilde V. verbleef in Chalet - Vakantiepark Fort den Haak | Vrouwenpolder (huisdier toegestaan) op Vakantiepark Fort den Haak

  2. 8,8

    Het overal dichtbij zijn, maar ook het appartement zelf is geweldig, de hoge plafonds, het vele licht (hoek) Maar ook het snelle oplossen van problemen, Stofzuiger was kapot (zoog niet) Binnen 2 uur was er iemand. De tv had geen zenders, dezelfde dag was het opgelost. complimenten voor alles.

    Februari 2024 - Bart v. verbleef in Luxe Comfort appartement | 2 personen op Aparthotel Zoutelande

  3. 9,5

    Keurig appartement! Fijne bedden. Mooie inrichting. Alles was duidelijk.

    Februari 2024 - Corrie S. verbleef in Luxe appartement | 3 personen op Aparthotel Zoutelande

  4. 8,4

    Mooi huisje, goede bedden en geweldige sauna. De omgeving is prachtig en de afstand naar het strand is prima te belopen.

    Februari 2024 - Mariska R. verbleef in Vakantiehuis - Hoge Weide 64 | Oostkapelle op Welcome in

  5. 9,9

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Margriet W. verbleef in Luxe appartement - Ooststraat 7 | Domburg "IJsvogel" op Welcome in

  6. 10

    Héél net, proper appartement is centraal gelegen op wandelafstand en overal heel vriendelijke mensen. Wij komen zeker terug!

    Februari 2024 - Hilde C. verbleef in Luxe 4-persoons appartement | Zoutelande op Aparthotel Zoutelande

  7. 9,8

    De ligging van het aparthotel, midden in het centrum en dicht bij de zee. Echt top!!

    Februari 2024 - Diana S. verbleef in Luxe appartement | 4 personen | Huisdiervriendelijk op Aparthotel Zoutelande

  8. 9,4

    Het is een fijn knus, maar helemaal compleet huisje. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Op loopafstand van het strand.

    Februari 2024 - Johannes A. verbleef in Vakantiehuis - Breezand 6 | Vrouwenpolder "De Alk" op Welcome in

  9. 9,4

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Michael G. verbleef in Luxe studio | 2 personen | Huisdiervriendelijk op Aparthotel Zoutelande

  10. 10

    Einfache und schnelle Kommunikation. Check In und Out Zeiten konnten auf Nachfrage angepasst werden. Alles hat super geklappt!

    Februari 2024 - Henri F. verbleef in Vakantiewoning - Duinenburg 23 | Domburg 'Lepelaer' op Welcome in